Receptes




Muffins de te verd matcha

Aquesta recepta l’he treta del llibre de l’Alma Obregon “Cupcakes perfecto”, però jo només he fet la madalena perquè personalment les mantegues que hi posen per fer el cup cakes les trobo massa dolces, però a molta gent els hi encanten, això va a gustos.

Ingredients

115gr de mantega
220gr de sucre blanc
3 ous
200gr de farina
1,5 cull. de cafè de llevat en pols
120gr de llet desnatada
4 cull. de cafè de te matcha




Montem a la batidora la mantega amb el sucre fins que està tot ben integrat i de color més blanc hi afegim els ous d’un en un i a una velositat inferior.



 Quan ho tenim tot ben integrat afegim la farina amb el llevat també a una marxa baixa fins que estigui ben integrat, a continuació afegim la llet i el te matcha tornem a batre i ja ho tenim.



Omplim 2/3 parts de les càpsules de les madalenes. Posem a coure al forn precalentat a 180ºC durant 18min si són de mida normal, si són minis uns 12min.



Han quedat boníssimes i són molt fàcils de fer. 


A veure si proveu de fer-les!!!! que són molt fàcils i són boníssimes!!!!!




Pastel de té Matcha y chocolate

Ingredientes:
3huevos
1yogurt natural
120gr aceite
240gr azúcar
200gr harina
20gr cacao en polvo
20gr té verde Matcha
8gr levadura Royal

Elaboración:
Ponemos los huevos con el azúcar en la batidora durante 10 min.. Añadimos el yogurt, el aceite,  la harina y la levadura mezclamos despacio y de arriba a bajopara que no se baje la masa. Dividimos la masa en 2 y en una añadimos el té Matcha y en la otra el cacao en polvo. En un molde de 24cm de diámetro lo untamos con mantequilla y vamos añadiendo un poco de cada masa hasta terminarla. Horneamos a 180ºC durante 30 min. Sacamos, dejamos enfriar un poco, desmoldamos y dejamos que se acabe de enfriar y servimos.

Este pastel es ideal para acompañar el té.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada